Disclaimer

Toegang tot de Website
VOLEA BV biedt toegang tot https://voleapadel.nl/ ("de Website") en nodigt bezoekers uit om de aangeboden producten te bekijken en kopen. VOLEA BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van de Website op elk gewenst moment te wijzigen of delen daarvan te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Beperkte Aansprakelijkheid
VOLEA BV streeft ernaar om de inhoud van de Website zo actueel en volledig mogelijk te houden. Ondanks deze inspanningen kan de informatie mogelijk onvolledig of onjuist zijn.

De materialen op de Website worden zonder garanties of aanspraken op juistheid verstrekt. VOLEA BV behoudt zich het recht voor om deze materialen op elk moment aan te passen zonder voorafgaande aankondiging.

Voor prijzen en andere productinformatie op de Website gelden mogelijke programmeer- en typefouten als voorbehoud. Dergelijke fouten geven geen recht op een overeenkomst met VOLEA BV. Wat betreft links naar websites en diensten van derden kan VOLEA BV niet aansprakelijk worden gesteld.

Auteursrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze materialen behoren toe aan VOLEA BV.

Het kopiƫren, verspreiden of ander gebruik van deze materialen is zonder schriftelijke toestemming van VOLEA BV niet toegestaan, behalve waar wettelijk anders bepaald (zoals citaatrecht) of wanneer specifiek aangegeven.

Overig
Deze disclaimer kan periodiek worden aangepast.