Zakelijk

Welkom bij VOLEA, dé ideale locatie voor jouw volgende bedrijfsevenement! Onze 2 indoor padelbanen bieden niet alleen een unieke en leuke activiteit voor jouw team, maar dragen ook bij aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Padel is een geweldige sport die elementen van tennis en squash combineert en geschikt is voor mensen van alle niveaus. Het is een geweldige manier om te werken aan jouw conditie, uithoudingsvermogen en hand-oogcoördinatie. En het beste van alles is dat het spelen van padel ook nog eens heel leuk is!

Onze locatie is ook perfect voor teambuilding en het versterken van relaties. Samen spelen, plezier hebben en elkaar uitdagen op de padelbaan versterkt de band tussen collega's en relaties.

Kom en ontdek VOLEA, waar we een perfecte combinatie bieden van sport en teambuilding. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw volgende bedrijfsevenement een succes!

VRIEND VAN VOLEA

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten én tegelijkertijd je medewerkers te laten genieten van een leuke activiteit? Word dan Vriend van VOLEA! Jouw bedrijf krijgt een eigen logo op onze padelbanen én jouw medewerkers krijgen padeluren terug om te spelen. Het is de perfecte manier om jouw bedrijf te promoten en tegelijkertijd te investeren in de vitaliteit van je medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en word een trotse Vriend van VOLEA!