Zakelijk

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

VOLEA is dé ideale locatie voor jouw volgende bedrijfsevenement! Onze indoor padelbanen bieden niet alleen een unieke en leuke activiteit voor jouw team, maar dragen ook bij aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Padel is een geweldige sport die elementen van tennis en squash combineert en geschikt is voor mensen van alle niveaus. Het is een geweldige manier om te werken aan jouw conditie, uithoudingsvermogen en hand-oogcoördinatie. En het beste van alles is dat het spelen van padel ook nog eens heel leuk is!

Onze beide locaties zijn ook perfect voor teambuilding en het versterken van relaties. Samen spelen, plezier hebben en elkaar uitdagen op de padelbaan versterkt de band tussen collega's en relaties.

Kom en ontdek VOLEA, waar we een perfecte combinatie bieden van sport en teambuilding. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw volgende bedrijfsevenement een succes!

SPONSORING: DE VOLEA FAMILY

VOLEA is dé plek waar werk, sportiviteit en ontspanning bij elkaar komen. Via het VOLEA FAMILY lidmaatschap bied jij als ondernemer jouw medewerkers de kans om samen een balletje te slaan. Een fantastisch extraatje voor de secundaire arbeidsvoorwaarden! En natuurlijk ben je als lid van de VOLEA FAMILY ook goed vertegenwoordigt met je bedrijfslogo op onze padelbanen! Tot slot organiseren we jaarlijks het VOLEA FAMILY padelevent waarin je het zult opnemen tegen de overige bedrijven. Kortom, een leuke manier om je netwerk uit te breiden.

Neem vandaag nog contact met ons op en word lid van de VOLEA FAMILY!