Nieuws

PALDELCLINIC - Maak kennis met padel

IMG 0181

Maak kennis met de geweldige sport van padel bij VOLEA! Wij organiseren een kennismakingsles voor iedereen die nog nooit heeft gepaddeld. In slechts één uur tijd leer je de basis van padel, de spelregels en krijg je de kans om zelf te spelen. Deze les is geschikt voor maximaal 8 personen in Tubbergen en maximaal 20 personen in Enter. De minimale groepsgrootte om doorgang te vinden is 4 personen.

De clinic duurt 1,5 uur. Het eerste uur krijg je een introductie in padel, worden de spelregels uitgelegd en maak je kennis met de sport. Natuurlijk gaan we ook een wedstrijd spelen en worden er tips en tricks gegeven. Na een uurtje clinic heb je nog een half uur om voor jezelf te spelen. De kosten bedragen (vanaf) €20 p.p.*. Dat is inclusief baan- en rackethuur, ballen en natuurlijk de clinic. * Dit is afhankelijk van type (en aantal) instructeur(s).

Zo nu en dan zetten wij een datum vast voor deze stoomcursus padel maar als je zelf een groepje van minimaal 4 personen hebt dan mag je altijd een e-mail sturen naar info@voleapadel.nl en dan kijken we of we samen een geschikt moment kunnen vinden. Na deze les kun je in ieder geval zelf de baan op en weet je hoe het spelletje padel werkt. VAMOS!