Nieuws

5 indoor padelbanen in Enter

Koen in pand Enter

Nog geen jaar nadat VOLEA haar deuren opende in Tubbergen, zal er binnenkort een tweede locatie worden geopend in Enter op bedrijventerrein De Elsmoat, op een steenworp afstand van de A1. Met maar liefst 5 gloednieuwe indoor padelbanen zal medio maart de extra locatie in Enter een feit zijn.

Heel erg centraal gelegen, vertelt eigenaar Koen Nijhuis enthousiast. We waren nog niet eens echt op zoek naar een tweede locatie, totdat ik werd benaderd door de eigenaar van dit pand in Enter. De locatie is perfect. Dicht bij de A1 en dus erg goed bereikbaar voor iedereen. Uiteraard voor Enter zelf, maar ook voor de omliggende plaatsen.

Gelukkig was ook de Gemeente Wierden direct al enthousiast over onze plannen in Enter en kregen we samen met Ad Fontem Juridisch Bouwadvies de vergunning snel rond. Met de komst van padel kan een mooie nieuwe sport worden toegevoegd aan het sportaanbod van Enter en omstreken.

De bouw van de banen zal door de PadelFactory worden uitgevoerd. We hebben hierbij gekozen voor dezelfde partner die ook de banen in Tubbergen heeft geplaatst. Dat is ons erg goed bevallen en dus gaan we wederom met hen samenwerken.

Ook bieden we bedrijven, middels verschillende vormen van sponsoring, diverse pakketten aan. Zo kunnen ze ‘Vriend van VOLEA’ worden of zelfs hun naam uniek aan één van de padelbanen verbinden. Uiteraard staan daar leuke extra’s tegenover zoals padeluren voor de medewerkers of het gebruikmaken van de gehele accommodatie inclusief de 5 padelbanen voor een personeelsuitje of relatiedag. Natuurlijk hopen we dat we met name de lokale ondernemers een plekje op de baan kunnen bieden.

Het concept

Het concept zal in Enter exact hetzelfde zijn dan in Tubbergen. Je kunt online een baan reserveren en je krijgt in je mail een toegangscode om de accommodatie te betreden. Wanneer je rackets en ballen hebt gehuurd kun je deze met een code uit de kluisjes halen en vervolgens ga je lekker de baan op om te padellen. Nadien kun je gezellig nazitten en een sportdrankje of koffie uit de automaat halen. Alles is dus self-service en op goed vertrouwen, zoals dat in Twente kan.

Naast dat je natuurlijk op ieder gewenst moment online een baan kunt reserveren bieden we ook de mogelijkheid om een vaste baan te reserveren. De zogeheten ‘contractbanen’. Deze optie bieden we met name voor mensen die nu al weten dat ze graag wekelijks op een vaste dag en vast tijdstip willen gaan padellen.

Opening en voorinschrijving

Eind februari starten we met de bouw van de 5 indoor padelbanen. Ons streven is om medio maart de deuren te openen en de eerste padellers op de banen te verwelkomen. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen, zodat Enter en omstreken snel deze prachtige sport dicht bij huis kunnen gaan beoefenen.

Geïnteresseerden voor een contractbaan kunnen zich nu al melden via de website van voleapadel.nl. Hier moet je echter snel bij zijn, want we merkten dat op onze locatie in Tubbergen de ‘prime time’ uren al erg snel bezet waren.

Uitbreiding in de toekomst?

Voorlopig zijn we niet op zoek naar nog een extra locatie, maar zijn we voor VOLEA Tubbergen nog steeds op zoek naar uitbreiding en een definitieve locatie. We zitten nu in de sporthal waar de Gemeente Tubbergen helaas andere plannen voor heeft in de toekomst. Voor nu zitten we daar goed met o.a. een speedsoccerveld, escaperooms en een personal trainer. Maar ooit zullen we naar een andere plek moeten verhuizen en kunnen we daar het aantal banen hopelijk gaan uitbreiden.