Rackets - test & buy

Bij VOLEA zijn we er trots op dat we een officiële verkooppunt zijn van Siux padelrackets. Ontdek een selectie van hoogwaardige padelrackets van het gerenommeerde merk Siux. Innovatieve technologieën, superieure kwaliteit en stijlvolle designs maken Siux een favoriet onder spelers van elk niveau

Bij VOLEA hebben we een aantal rackets beschikbaar die getest en gekocht kunnen worden. Samen met Siux hebben we een selectie samengesteld dusdanig dat we voor iedereen wat te bieden hebben: van beginner tot gevorderde en van man tot vrouw. 

RACKETS

We hebben de volgende rackets speciaal voor je geselecteerd:

TEST

Wil je graag één van deze rackets eerst testen? Dat kan! Klik hier om een WhatsApp te sturen en geef aan welk racket je graag wil testen en wanneer je weer bij VOLEA gaat padellen dan zorgen wij dat dit racket in de Test&Buy-kluis voor je klaarligt. Via WhatsApp zal dan e.e.a. met je afgestemd worden.

De kosten voor het testen van een racket bedragen €5,-. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht op de uiteindelijke aankoop van je padelracket.

BUY

Wil je direct een racket kopen? Ook geen probleem! Klik hier om een WhatsApp te sturen en geef aan welk racket je graag wil kopen en wanneer je weer bij VOLEA gaat padellen dan zorgen wij dat dit racket in de Test&Buy-kluis voor je klaarligt. Via WhatsApp zal dan e.e.a. met je afgestemd worden.

TEST&BUY-KLUIS

Bij VOLEA hebben we een speciale Test&Buy-kluis waar we testrackets en eventueel aangeschafte rackets speciaal voor je klaar leggen. Zodra je een 'test or buy' aanvraag doet via WhatsApp dan zullen we afstemmen wanneer het racket in de kluis klaar ligt en met welke code deze te openen is.